Slovenija > Črna kronika
331 ogledov

Uboj na Ptuju, hudo pretepen je izkrvavel

policija Saša Despot
Policija v poročilu o dogajanju v zadnjih 24 urah navaja, da je prišlo do uboja.

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali uboj, so zapisali v poročilu. 

"Umrl je Srečko M., policija sumi, da sta v nasilno smrt vpletena njegova prijatelja Franc V. in Andrej B. Obema so odvzeli prostost," poroča Večer. 

"Včeraj, malo po 17. uri smo bili obveščeni, da je na Ptuju po stopnicah padel 64-letni moški in umrl. Policisti, ki so prišli na kraj, so ugotovili, da ni tako. Po opravljenem ogledu kraja kaznivega dejanja, ki ga je v navzočnosti dežurnega ptujskega okrožnega državnega tožilca vodila dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča na Ptuju, so policisti dvema osebama, zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja, odvzeli prostost in ju pridržali. Ker kriminalistična preiskava še traja, zaenkrat ne moremo nuditi dodatnih informacij," so sporočili z mariborske policijske uprave. 

Srečka so našli na stopnišču stanovanjske hiše, a so v hiši našli krvave madeže. Srečko M. naj bil hudo pretepen in je umrl zaradi izkrvavitve. Eden od pridržanih je tudi prijavitelj, vsi trije pa naj bi skupaj popivali v hiši Franca V., še poroča Večer. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • kapibara 15:33 05.junij 2017.

    ZanimivoNajden na stopnicah, sledovi krvi pa v hiši !!Najdena, pogrižena od psov v garaži, sledovi krvi na zvoncu hiše in v njej, pa ne opravljen pregled hiše !! Le kdo je to odredil Policiji ??

  • Johan Spohan 14:10 05.junij 2017.

    Upam da si ga bodo tudi zate - čimprej.

  • Božidar Dinič 11:25 05.junij 2017.

    za prijatelje si je treba čas uzet