Slovenija > Črna kronika
73 ogledov

Učence silil v oralni seks

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Srbski učitelj geografije, ki je poučeval v dveh osnovnih šolah v Novem Sadu, je dečke prisiljeval v oralni seks in jih pri tem snemal.

Več kot dve leti naj bi 58-letni Ivan M. v šoli spolno zlorabljal fante, stare od 11 do 14 let. "Prisilil jih je, da so ga zadovoljevali ali pa so morali zadovoljevati drug drugega. Vse je posnel in jim nato zagrozil, da bo posnetke objavil, če bodo komu kaj povedali,“ je za srbski Press povedal vir blizu policije.

Kot kaže, je posnetke razpečeval naprej v tujini kot otroško pornografijo, zato srbska policija sodeluje tudi s tujimi policijami.

Nočna mora fantom se je končala šele, ko je eden izmed njih vendarle vse povedal drugemu učitelju, ki je nato poklical policijo. Ko so starši izvedeli, kaj se je dogajalo njihovim otrokom, so pridrveli v šolo in poskušali linčati pedofila, ki je dejanja že priznal.

Učitelj je trenutno v priporu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.