Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Udarci, brce, grožnje

Novomeški policisti so te dni kar trikrat posredovali zaradi nasilja v družini. Na temo družinskega nasilja danes tiskovna konferenca na Generalni policijski upravi.

V noči iz torka na včeraj so policisti posredovali v okolici Krškega, kjer je 32-letni moški pretepal družinske člane in razbijal pohištvo. Pretepel je očeta, nato pa vlomil še v zaklenjeni prostor, kamor so se zatekli ostali člani družine.

Umiril se ni niti po prihodu policije, z grožnjami je nadaljeval in poskušal udariti tudi policista, zaradi česar so ga vklenili in pridržali.

Grozil, da bo hišo zažgal

V družinskem nasilju so včeraj posredovali tudi novomeški policisti; v okolici dolenjske prestolnice je pijan 31-letnik vpil na svojo mamo in grozil, da bo zažgal hišo. Razbijal je po hiši in prevračal pohištvo.

Policisti so ugotovili, da nislnež že dlje časa pretepa svojo mamo, s pestmi se spravlja tudi na svojo partnerko in tov prisotnosti svojih dveh otrok.

Izrekli so mu prepoved približevanja, ovadili ga bodo na pristojno tožilstvo.

Okradel nekdanjo partnerko

Črnomaljski policisti so medtem včeraj prepoved približevanja izrekli 21-letnemu nasilnežu, ki se je pred gostinskim lokalom spravil nad svojo nekdanjo partnerko. Večkrat jo je porinil, da je padla po tleh in se pri tem poškodovala.

Nasilnež ji je ukradel torbico in pobegnil. Policisti so ugotovili, da že dlje časa izvaja fizično in psihično nasilje nad njo, večkrat jo je pretepel, jo žalil in grozil, zaradi česar ga bodo policisti ovadili zaradi nasilja v družini. 

Komentarjev 1
  • crvit 13:56 19.februar 2015.

    Samo slabič lahko udari žensko res sramotno je to da se nekdo ki je močnejši spravi na žensko ja pa policija tud ne ukrepa takoj rečejo dokler se kaj ne zgodi ne moremo prit aha in kaj potem to pomeni ...prikaži več da lahko nekdo nekoga ubije šele nato bodo policisti ukrepali res žalostno kam smo prišli policija mora zagotoviti varnost vsem žrtvam