Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Ugrabil hčerki in se vrgel pod vlak

Iskanje dvojčič Schepps v Italiji. Žurnal24 main
43-letni Matthias Schepp ugrabil svoji hčerki, šestletni dvojčici, nato pa storil samomor. Deklici izginili, obsežna iskalna akcija.

V iskalno akcijo so vključene italijanska, švicarska in francoska policija. V Italiji ju iščejo na območju Cerignole s helikopterji in psi. Pomagajo številni prostovoljci, policija je za pomoč prosila tudi javnost. Iskalno akcijo so okrepili tudi v Švici in Franciji.

Aleissa in Livia sta pogrešani od včeraj zjutraj. Oče Matthias Schepp ju je ugrabil z njunega doma v Švici, kjer sta živeli z mamo, odpeljal ju je v Francijo in nato v Italijo, kjer se je vrgel pod vlak.

Prosila ga je za ločitev
Mati deklic Irina je za Tribune de Geneve povedala, da sta s soprogom povsem odtujena, od avgusta lani so živeli ločeno.

Pred kratkim je z deklicama odšel na počitnice, kjer po besedah Irine ni bilo nobenih težav. Pretekli teden pa ga je prosila za ločitev, kar bi lahko sprožilo ugrabitev.

Schepp se je svoji soprogi  nazadnje oglasil iz Marseilla, od koder ji je pisal, da tako ne more več živeti.

Ugrabljeni dvoj%C4%8Dici Alessia in Livia Schepp.  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.