Slovenija > Črna kronika
2206 ogledov

Ugrabil mlajšo žensko

Policija Gregor Prebil
Preiskava še poteka.

V okolici Maribora je moški v noči na četrtek ugrabil mlajšo žensko, ji odvzel nekaj predmetov, nato pa jo izpustil in se odpeljal z njenim avtomobilom. Policisti so ga kmalu prijeli, a se preiskava nadaljuje, saj ga sumijo še nekaterih drugih kaznivih dejanj.

Mariborski policisti so bili o sumu storitve kaznivega dejanja ugrabitve obveščeni v noči na četrtek. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, so z zbranimi obvestili ugotovili, da je storilec v okolici Maribora z uporabo sile in grožnje prisilil mlajšo žensko, da ga je s svojim osebnim avtomobilom odpeljala na drugo lokacijo. Tam ji je odvzel nekaj predmetov, nato pa jo odpeljal nazaj na kraj ugrabitve. Na tem mestu jo je izpustil iz njenega vozila in z njim odpeljal.

"Čeprav gre za sum nekaj hudih, med seboj povezanih kaznivih dejanj, je policija z odločnim ukrepanjem in hitro preiskavo osumljenca prijela kmalu po dejanju," izpostavljajo na mariborski policijski upravi. "Ker so bila kazniva dejanja, storitve katerega ga sumimo, storjena na relativno majhnem območju, je namen tega obvestila pomiriti prebivalce in jim sporočiti, da se lahko še naprej počutijo varno," so dodali.

avstrijska policija Svet Nad nekdanjo ženo z doma narejeno bombo

Ker kriminalistična preiskava še intenzivno poteka, bodo javnosti predstavili več informacij prihodnji teden.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.