Slovenija > Črna kronika
46 ogledov

Ugrabili 30-letnika, grozili, da ga bodo ubili

aretacija aretiran lisice Shutterstock
Policisti PU Koper so v soboto prijeli dva domnevna izsiljevalca, tretji je na begu. Za večjo vsoto denarja so izsiljevali 30-letnika, ki so ga tudi ugrabili.

Obiskovalci izolske tržnice so bili v soboto popoldne priča pravi filmski aretaciji; policisti so prijeli 27-letnega državljana Slovenije in dve leti starejšega državljana Kosova. Tretji osumljenec, 23-letni državljan Kosova je na begu.

Trojica je utemeljeno osumljena kaznivega dejanja izsiljevanja ter nedovoljene proizvodnje in prometa orožja in eksploziva. Med drugim so za večjo vsoto denarja izsiljevali 30-letnega Slovenca, ki so ga tudi ugrabili, odpeljali na podeželje in mu z orožjem grozili, da ga bodo ubili.

Preiskava teče naprej, prijeta osumljenca čakata na zaslišanje, tretjega policija še išče.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 09:21 21.junij 2016.

    Novinarka RTV je izkusila kakšno moč imajo kosovarji v Sloveniji ! Novinarki je kosovski šef zagrozil naj se umakne iz javne površine ? Halo policija ,dajte si ogledati posnetek in ukrepajte ,..........če si seveda upate !

  • mph 17:52 20.junij 2016.

    Slovenci my as..... Se točno ve od kje so, dva naj bi bila brata, tretji kosovar na begu .... in en brat Slovenec drugi pa Kosovo? Raje povejte, da je obala preplavljena z njimi. Med njimi seveda tudi pošteni in ...prikaži več delavni, ... ki pa jih tisti drugi, mafijaši iz južno od bivše Juge nadzirajo.