Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Ujeli krvoločna zakonca

Krvav nož Shutterstock
Američan Elytte Barbour in njegova žena Miranda sta iz zabave umorila nekega 42-letnika.

Par, ki se je poročil konec oktobra, je o umoru sanjal že lep čas, a jima ga ni uspelo izvesti, dokler se na njun oglas, v katerem je Miranda v zameno za denar ponujala svojo družbo, ni javil 42-letni Troy LaFerrara.

22-letni Barbour je povedal, da se je skril za sedeže ženinega avtomobila, s katerim sta se odpeljala po žrtev. Na znak svoje 18-letne žene je Barbour z žico začel daviti LaFerraro, Miranda pa ga je z nožem 20-krat zabodla.

Miranda je sprva zanikala, da žrtev pozna. Pozneje je svojo izjavo popravila, saj so policisti ugotovili, da je bil zadnji klic, ki ga je LaFerrara dobil, od nje. Miranda je tudi povedala, da je 42-letnika umorila, ker naj bi jo napadel. Ker so jo ujeli na še eni laži, so policisti verjeli izjavi njenega moža.

22-letnik je tudi povedal, da je Miranda na spletu že večkrat prodajala svojo družbo. Pri tem je zaslužila med 50 in 850 dolarjev. Ni pa prostitutka, je poudaril. Po dejanju sta se odpeljala v striptiz bar in praznovala Barbourjev rojstni dan.

Policija je še izdala, da sta zakonca LaFerraro umorila, ker sta želela nekoga umoriti skupaj. Po tej izjavi bodo preiskovalci še enkrat pregledali smrt moškega, ki je oče Mirandinega enoletnega otroka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.