Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Ujeli roparja

Predmeti najdeni med hišno preiskavo.
1/3
Žurnal24 main
Policisti Policijske postaje (PP) Škofja Loka so uspešno rešili serijo vlomov, ki sta jih dve osebi izvajali med januarjem in septembrom 2010.

Policisti so med januarjem in septembrom 2010 beležili več vlomov v razne gostinske in druge poslovne lokale na območju občin Škofja Loka in Železniki. Na podlagi sledi na krajih storjenih kaznivih dejanj in z zbiranjem obvestil so stopili na prste 25-letnemu Škofjeločanu in 22-letni občanki iz okolice Železnikov.

Kot je povedal komandir PP Škofja Loka Janez Šuštar, je Škofjeločan s pomočjo 22-letnice po do zdaj zbranih podatkih izvršil najmanj 17 vlomov. Vsa kazniva dejanja so bila storjena na podoben način, in sicer z odpiranjem oken oziroma vrat z lastno silo oziroma predmetom.

Policisti so na podlagi vseh zbranih obvestil osumljencema odvzeli prostost. Med hišno preiskavo so našli predmete, ki izvirajo iz krajev navedenih kaznivih dejanj. Policisti so zasegli večjo količino različnih cigaret, več osebnih računalnikov, prenosnih računalnikov, televizorjev, monitorjev, glasbeni stolp in več drugih predmetov. Izvor nekaterih predmetov policisti še ugotavljajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.