Slovenija > Črna kronika
40 ogledov

Ukleščene tri ženske

Novice: Policijski trak in trikotnik ob prometni nesreči Mojca Marot
V četrtek se je na cesti Šempeter–Volčja Draga pri Bazari zgodila prometna nesreča. Ukleščene so bile tri ženske, zaradi nesreče je bila cesta za nekaj časa zaprta.

Na cesti Šempeter–Volčja Draga se je v četrtek pri Bazari ob 6.46 zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Trije ljudje so ostali ukleščeni v vozilu, utrpeli so lažje poškodbe.

"Do nesreče je prišlo, ko je 59-letna voznica osebnega avtomobila vozila iz smeri Šempetra pri Gorici proti Volčji Dragi. Med vožnjo je zapeljala preveč desno na bankino, od koder je zapeljala na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je nasproti pripeljala 49-letna voznica osebnega avtomobila. V čelnem trčenju je bila poleg obeh voznic lažje telesno poškodovana še sopotnica v avtomobilu udeleženke. Vse tri poškodovane so odpeljali na zdravljenje v bolnišnico Šempeter," so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.