Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Ukradel kombi, povzročil nesrečo in pobegnil

ukradeni kombi
1/2
PU Murska Sobota
Z ukradenim kombijem, v katerem je prevažal ukraden traktor, je nezanec povzročil prometno nesrečo in pobegnil.

Murskosoboški policisti so bili v četrtek, 7. decembra 2011, okoli 23. ure obveščeni, da se je na avtocesti v bližini Turnišča zgodila prometna nesreča, v kateri se je tovorno vozilo prevrnilo na bok.

Na podlagi ogleda kraja dogodka in zbiranja obvestil so ugotovili, da je do zdaj neznani voznik neregistriranega tovornega avtomobila vozil iz smeri Murske Sobote v smeri Madžarske. V bližini Turnišča mu je na vozilu počila zadnja pnevmatika, zaradi česar je trčil v odbojno ograjo. Po trčenju je vozilo odbilo nazaj na vozišče, kjer se je kombi prevrnil na bok.

Priče dogodka so povedale, da je voznik takoj po nesreči s kombija snel registrske tablice in sedel v avtomobil, ki je vozil za njim. Vozilo je odpeljalo v smeri Madžarske.

Še več ukradenih stvari

Poleg drugih ukradenih predmetov so policisti pri pregledu poškodovanega kombija odkrili nov kmetijski traktor znamke Lamborghini, na katerem so bile delno uničene številke šasije.

Ker je obstajal sum, da sta bila kombi in traktor ukradena v Italiji, so se policisti povezali z italijanskimi kolegi. Ti so potrdili, da sta bila kombi in traktor, ki je bil zaradi transporta razstavljen, ukradena v Italiji.

Policisti so osumljencu na sledi, so še sporočili z murskosoboške policijske uprave.

Komentarjev 2
  • roscha 19:14 14.december 2011.

    Ne trapaj, za romunske cigane ni dovolj ljudi. Kdo bo se bo pa potem skrival z radarjem po grmovjih?! Varnost v prometu in polnenje erarja sta pa ja pred neko brezvezno krajo. Vegrad, SCT, Istrabenz... se še kdo spominja sploh?! ...prikaži več Ne? No saj sem rekel da je to brezveze....

  • Žurnalček 14:37 14.december 2011.

    Kaj ko bi za ROMUNE uvedli sistem totalnega nadzora na naših mejah. Zakaj ne vozijo čez Avstrijo. Ja s takim klumpom od kombija , do Beljaka ne bi uspel priti !