Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Ukradel traktor in priklopnik

Žurnal24 main
Na območju Nove Gorice je neznanec ukradel traktor s priklopnikom. V Murski Soboti motorno žago. Zgodilo se je 24 prometnih nesreč.

Neznani storilec je vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo v Dolenji Trebuši, pregledal prostore in ukradel več kosov ročnega orodja, neregistriran kmetijski traktor znamke Tomo Vinkovič, kosilnico in traktorski priklopnik. Lastnika je oškodoval za 7.000 evrov, so sporočili s policiske uprave Nova Gorica.

Težave s tatovi so imeli tudi murskosoboški policisti. Obravnavali so tatvino mobitela in tatvino motorne žage iz odklenjene garaže.

V noči na petek 24 prometnih nesreč

Policisti so v noči na petek obravnavali 24 prometnih nesreč, v katerih sta se dva udeleženca lažje poškodovala. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 25 kršitev javnega reda in miru ter 41 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 16-krat posredovali na javnih krajih in 9-krat v zasebnih prostorih, pridržali so dva kršitelja, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali šest voznikov. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 25 tatvin, deset vlomov, dve poškodovanji tuje stvari, dve ogrožanji varnosti in dve nasilji v družini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.