Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Umor priznal očetu umorjene

Zlatoličje
1/2
Fotosmedija
Osemindvajsetletnik pridržan zaradi umora.

Kriminalisti Policijske uprave (PU) Maribor so pridržali 28-letnega moškega iz Maribora, osumljenega, da je v noči s 17. na 18. junij umoril 33-letnico prav tako iz Maribora.

Po neuradnih podatkih je osumljenec partnerico zadavil in večkrat zabodel z izvijačem, nato pa odšel k njenemu očetu in mu dejanje priznal, so poročali na 24ur ob enih. Potem se je sam predal policiji.

Truplo so policisti danes zjutraj ob 5.20 našli v Dravi pri hidroelektrarni Zlatoličje. Opravili so ogled in nadaljujejo zbiranje obvestil. Več informacij zaradi interesov nadaljnjih postopkov trenutno ni mogoče posredovati, so še sporočili s policije.

Komentarjev 4
  • Skippy 21:18 19.junij 2012.

    Zelo redko so za umore v Sloveniji krivi drogeraši, čeprav jih je polno. Tako da ne razumem, zakaj bi pisal takšne zaključke?

  • mirko 13:17 19.junij 2012.

    Poznam tipa na videz, ker sem ga lansko leto videl enkrat na obisku pri mojem kolegu. Takoj ko je odšel sem kolegu rekel, da se čudno obnaša in da sem prepričan da se drogira. Ni verjel mojim domnevam in celo ...prikaži večelo skregal se je z mano zaradi tega. Danes se pa verjetno čudi kako sem to vedel. Imel je srečo, da ni takrat še njega pospravil. Narkoman je pripravljen človeka ubit brez pomisleka. Trda droga je prasica.

  • desetka 12:28 19.junij 2012.

    A jajaj... toti Kangler...