Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

Umor v Splitu: lastnik dresa pozna morilca?

AC Milan umor Split Ministrstvo za notranje zadeve Republike Hrvaške
Hrvaški policisti so danes objavili fotografijo nogometnega dresa AC Milana s številko 5 in napisom REK I, ki naj bi jim pomagal priti do morilca. Menijo namreč, da lastnik dresa ve podrobnosti o brutalnem umoru Selene Graciano Macedo.

"Po do zdaj zbranih informacijah obstaja sum, da bi lahko oseba, ki bi vedela karkoli o morilcu ali o umoru, nosila majico nogometnega kluba AC Milan s številko 5 in napisom REK I, med K in I manjka črka," so sporočili s hrvaškega ministrstva za notranje zadeve.

Policija pa poziva vse državljane, ki bi kaj vedeli o tem gnusnem zločinu ali o osebi v dresu AC Milana, naj jim to sporočijo.

Z mediji je spregovoril tudi Selenin brat Emanuel, ki je ves čas v stiku tudi z mamo v Mehiki. Vse, kar si želi, je, da bi morilca našli čim prej in bi Seleno lahko odpeljal domov.

Že skoraj trije tedni od umora

Mehičanka je izginila v sredo, 22. avgusta, okoli 16. ure, potem ko se je na Marjanu sprehajala z bratom. Ker je želela posneti panoramsko fotografijo Splita, se je napotila proti živalskemu vrtu in brat je odtlej ni več videl.

Policisti in člani gorske reševalne službe so skupaj s psi tri dni preiskovali vsak kotiček gozda, a trupla niso našli. Slednje je bilo namreč položeno v jamo ter tako dobro prekrito z zemljo in vejami, da ga reševalci sprva, čeprav so bili v njegovi neposredni bližini, niso odkrili. Pozneje ga je odkril eden izmed psov.

Hrvaška policija se na vso moč trudi, da bi ujela morilca Mehičanke, vendar jim to do danes ni uspelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.