Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Umorila ga je s čevljem

čevelj z visoko peto Shutterstock
V Houstonu se je začelo sojenje 45-letni Ani T., ki je na okruten način ubila svojega partnerja.

Obtožena naj bi 59-letnega učitelja zbila na tla, se usedla nanj in s tanko peto svojega čevlja žrtev najmanj 25-krat udarila po obrazu. Poškodbe so bile tako hude, da je umrl.

Odvetnik 45-letne Mehičanke pravi, da ga je ubila v samoobrambi. Po njegovih besedah je do spora prišlo po tem, ko je Ana svojemu partnerju, ki naj bi bil odvisen od alkohola, sporočila, da ga zapušča. 59-letnik naj bi jo zgrabil in začel daviti.

"Prepričani smo, da Ana ni bila žrtev," pa je izjavila državna tožilka Sarah Mickelson in dodala, da je bila zveza zaradi Aninega vročega temperamenta že dlje časa skrhana, žrtev pa je bil znana po svoji umirjeni naravi. Njeno trditev je potrdila tudi voznica taksija, ki je par tiste usodne noči, ko sta se vračala z bara, peljala domov. Po njenih besedah je bila Ana že v avtu zelo razdražena, moški pa je bil zaradi njenega nenehnega preklinjanja v zadregi, a je ostal miren. Ko je stopil iz avta, je taksistka žrtev celo posvarila: "Bodite previdni. Vaše dekle je nepreračunljivo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.