Slovenija > Črna kronika
104361 ogledov

Umorjen je bil v svoji delavnici

Umor Zg. Duplek, 8.9.2023 Žurnal24 Kriminalisti so preiskovali umor.
Mariborski kriminalisti v Zgornjem Dupleku še vedno preiskujejo smrt domačega podjetnika Dragana G., ki je, kot kažejo prvi znaki, umrl nasilne smrti.

Kot je včeraj sporočila Anita Kovačič Celofiga z mariborske policijske uprave, so bili ob 14.30 obveščeni o smrti 64-letnega moškega z območja Zgornjega Dupleka, "prve ugotovitve kažejo na to, da bi lahko umrl nasilne smrti". Na kraju sta bila okrožna tožilka in preiskovalni sodnik, odrejena je bila sodna obdukcija.

Po naših neuradnih, a preverjenih podatkih, naj bi bil žrtev domači podjetnik Dragan G., ukvarjal se je s konstrukcijami in montažo. Kot smo izvedeli od sokrajanov, so ga večinoma slabo poznali. "Sem se je priselil pred dobrimi desetimi leti. Včasih je šel z gospo mimo naše hiše na sprehod, a se nismo nikoli pogovarjali. Ne vem niti, ali imata otroke," nam je povedal eden. In drugi: "Vem samo, da je delal nekaj z inoksom."

Tretja sogovornica je dodala, da je imel rad motorje, in je bil zelo prijazen: "Žal besede nisem splišala o njem, samo dobre, kolikor sem sploh jih. Tudi jaz sem ga poznala zgolj na videz."


 

Komentarjev 2
  • Avatar Zala
    Zala 16:40 09.september 2023.

    Sokrajani; slabo smo ga poznali. V naselje je prišel šele pred desetimi leti. V desetih letih se niso in se ni zbližal s sosedi. Smo postali res tako zaplankani, da je deset let premalo, da bi spoznali bližnjega soseda.