Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Umorjena mati padla na sinčka

družinska tragedija, Glina, Hrvaška, streljanje, umor,
1/9
Žurnal24 main
Hrvaška je še vedno pretresena zaradi družinske tragedije v Glini, kjer je bivši mož pred dvema majhnima otrokoma ubil bivšo ženo. Ženska je v času streljanja v rokah držala dveletnega sinčka.

Priče streljanja pripovedujejo grozljivo zgodbo. Ko je 29-letni Josip ustrelil svojo nekdanjo ženo, 23-letno Nikolino, je ta v naročju držala dveletnega sinčka, štiriletnega pa za roko. Zaradi usodnega strela je padla na trebuh in pod seboj pokopala dveletnika.

"S pomočjo drugih sem izpod ženske izvlekel otroka, ki je grozljivo jokal in se oklepal umirajoče mame. Drugi otrok je brezglavo stekel na cesto naravnost pred tovornjak in začel vpiti: 'Ati je ubil mamo!' Rešila ga je le prisebnost voznika, ki je naglo zavrl tovornjak in nato otroka za roko odpeljal na pločnik," pripoveduje za Večernji list gasilec Vlado Šoštarić Kanader.

Nikolina je umrla slabo uro pozneje v bolnišnici, Josip, ki se je po dejanju ustrelil v glavo, pa je po poročanju Jutarnjega lista padel v komo in je v zelo kritičnem stanju, operacija pa je nemogoča.

Nikolina se je ločila, ker je mož pretepal njo in starejšega sinčka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.