Slovenija > Črna kronika
9621 ogledov

Umrl 21-letni motorist

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Usoden je bil desni ovinek, v nesrečo vpleteno vozilo tuje registrske oznake.

"Nekaj pred pol šesto uro popoldne so policisti na interventno številko policije 113 prejeli več klicev o prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti od Dobrniča proti Žužemberku, pri odcepu za Radohovo. Na kraj so bili napoteni policisti, regijski center za obveščanje pa je napotil reševalce in gasilce," so sporočili z novomeške policijske uprave. 

"Po prvih ugotovitvah je 21 letni motorist iz okolice Trebnjega v desnem ovinku izgubil nadzor nad motorjem in padel po vozišču. Zdrsel je na nasprotni vozni pas pod osebni avtomobil tuje registracije, ki je pravilno pripeljal po svoji strani, motor pa je zdrsel mimo vozila. Mladi motorist je kljub zdravniški pomoči umrl na kraju nesreče. Med vožnjo je uporabljal
predpisano  in priporočeno motoristično opremo," 
so sporočili policisti. 

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila dežurna preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. Zaradi ogleda in odstranjevanja posledic je bila zvečer nekaj pred deveto cesta Žužemberk – Dobrnič še vedno zaprta, obvozi pa urejeni po okoliških cestah. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.