Slovenija > Črna kronika
48 ogledov

Umrl 29-letnik

1/3
Žurnal24 main
Ponoči se je v Šempetru v Savinjski dolini zgodila prometna nesreča, v kateri je en človek umrl.

Okoli enih zjutraj se je na regionalni cesti med Žalcem in Šempetrom zgodila prometna nesreča s smrtni izidom. 29-letni voznik iz Mislinje je v Šempetru zapeljal izven vozišča, kjer je trčil v zgradbo ob cesti.

Zaradi neprilagojene hitrosti je zapeljal na hitrostno oviro in trčil v rob pločnika, zaradi česar je vozilo odbilo v levo čez pločnik na travnato površino ob vozišču, nato pa je silovito trčilo v vogal poslovnega objekta.

Voznik je ostal ukleščen v vozilu, zaradi česar je posredovalo pet gasilcev PGE Celje. Poškodbe so bile tako hude, da je umrl na kraju nesreče.

Hudo poškodovan motorist
Na območju PU Celje se je včeraj zgodila še ena huda prometna nesreča. Okoli poldneva sta na regionalni cesti izven naselja Latkova vas trčila 42-letna voznica osebnega avtomobila in 62-letnik motornega kolesa. Voznica osebnega vozila, ki je vozila iz smeri Orle vasi, je v križišču s prednostno cesto, ko je zavijala v levo proti Šempetru, trčila v voznika kolesa z motorjem, ki je padel in se huje poškodoval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.