Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Umrl 30-letni voznik

primorska 09.10.2007, fernetici, mejni prehod, policija, foto: Barbara Milavec Barbara Milavec
Malo pred četrto uro zjutraj se je na regionalni cesti v Pesnici pri Mariboru zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.

Policisti so ugotovili, da je 30-letni voznik, doma iz okolice Jarenine, vozil osebni avtomobil iz smeri Maribora proti Pesnici. Zaradi neprilagojene hitrosti je v blagem levem ovinku izgubil oblast nad vozilom, ki ga je zaneslo na nasprotni vozni pas. Ravno takrat je nasproti pravilno pripeljal 53-voznik iz Maribora. Vozili sta silovito trčili, v nesreči pa je 30-letni voznik umrl, 53-letni voznik pa je utrpel lažje telesne poškodbe. Oba voznika sta v vozilih imela sopotnico. Obe ženski sta jih odnesli z lažjimi poškodbami.

Ogled kraja prometne nesreče so opravili policisti Postaje prometne policije Maribor. V navzočnosti mariborske dežurne Okrožne državne tožilke ga je na kraju nesreče vodila mariborska dežurna Preiskovalna sodnica.

Na območju Policijske uprave Maribor so letos v prometnih nesrečah umrle že tri osebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.