Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Umrl 49-letni delavec

Žurnal24 main
V včerajšnji prometni nesreči na dolenjski avtocesti v smeri Obrežja je umrl 49-letni delavec podjetja, ki opravlja vzdrževalna dela na avtocesti.

Policisti so po opravljenem ogledu ugotovili, da je 49-letni delavec podjetja, ki opravlja vzdrževalna dela na avtocesti, s tovornim vozilom z nameščeno signalno tablo, prižganimi utripajočimi lučmi in prižganimi smernimi kazalci pripeljal po odstavnem pasu in ustavil vozilo. V trenutku, ko je izstopil iz vozila, je v isti smeri pripeljal 53-letni voznik tovornega vozila, ki ni vozil po sredini desnega prometnega pasu, zato je z vozilom najprej trčil v signalno tablo in nato v 49-letnega delavca, ki je stal ob prednjem levem delu vozila.

Delavca je stisnilo med tovornimi vozili in odbilo na odstavni pas, kjer je obležal in umrl na kraju nesreče. Za pokojnega je bila odrejena sodna obdukcija, opravljen pa bo tudi izredni tehnični pregled tovornega vozila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.