Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Umrl pred prihodom reševalcev

Policisti so ob prihodu pred lokal našli na tleh ležečega moškega. Žurnal24 main
Policisti so pred gostinskim lokalom v Polju našli moškega s hudimi poškodbami glave. Kljub oskrbi s prvo pomočjo je moški umrl še pred prihodom reševalnega vozila.

Policisti so pridržali 23-letnega Ljubljančana, več podrobnosti o dogodku pa bo znanih po končani kriminalistični preiskavi. V soboto malo pred 23. uro je bila Policijska postaja Ljubljana Moste obveščena, da naj bi nekdo z vozilom (pozneje se je izkazalo, da je šlo za vozilo znamke Mercedes črne barve) zapeljal skozi steklena vrata v gostinski lokal v Polju. Ob prihodu na kraj nesreče so policisti pred lokalom našli na tleh ležečega moškega z vidnimi poškodbami glave. Poškodovanemu so nudili prvo pomoč, vendar je zaradi poškodb umrl še pred prihodom reševalnega vozila. Do zdaj zbrana obvestila kažejo na to, da je moški – gre za 45-letnega Trboveljčana – umrl nasilne smrti.

Policisti so v povezavi z dogodkom danes okoli 2.30 odvzeli prostost in pridržali 23-letnega moškega iz Ljubljane. Podrobnejše okoliščine navedenega dejanja še ugotavljajo, tako da bodo več informacij javnosti lahko posredovali jutri po končani kriminalistični preiskavi oziroma po privedbi osumljenca k preiskovalnemu sodniku, je za zurnal24.si povedala Martina Gramec, predstavnica za odnose z javnostmi PU Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.