Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Umrl zaradi neprilagojene hitrosti

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Na regionalni cesti Kočna - Spodnje Gorje se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 34-letni voznik avtomobila.

V soboto ob 19.10 uri je na regionalni cesti Kočna - Spodnje Gorje 34-letni voznik osebnega avtomobila iz Spodnjih Gorij zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtomobil, s katerim se je pravilno pripeljal 34-letnik iz Jesenic. Domačin je na kraju nesreče umrl, preostali udeleženci v nesreči pa so se lažje telesno poškodovali.

Domačin je po navedbah kranjskih policistov ostal ukleščen v vozilu znamke audi 80, iz katerega so ga rešili delavci jeseniške gorske reševalne službe. Na kraju nesreče sta mu zdravnik in anestezist nudila tudi nujno medicinsko pomoč, vendar je moški zaradi hudih poškodb umrl. Njegov 33-letni sopotnik je utrpel lahke telesne poškodbe, prav tako sta bila lažje poškodovala voznik avtomobila znamke volkswagen sharan iz Jesenic in njegova 24-letna sopotnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.