Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Umrla 49-letnica, mladoletnica v bolnišnici

V kraju Stranje je eksplodiral štedilnik. Ena oseba je umrla.

Danes ob 17.21 je bila novomeška policija obveščena, da je v kraju Stranje, na območju Policijske postaje Krško, prišlo do eksplozije v štedilniku. "Na kraj je novomeški OKC takoj napotil policiste in reševalce. Policisti so nudili pomoč pri oskrbi in prevozu poškodovanih oseb. 49-letna ženska je
zaradi hudih poškodb umrla na kraju nesreče. Poškodovano mladoletnico so reševalci odpeljali v ljubljanski klinični center, v nesreči naj bi bili lažje poškodovani še dve osebi,“ je za naš portal povedala Alenka Drenik, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Novo mesto in dodala, da ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Novo mesto še opravlja ogled kraja dogodka in ugotavlja okoliščine oziroma vzrok eksplozije. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi obvestili pristojno tožilstvo.

Komentarjev 2
  • soncica 00:29 03.december 2014.

    pa ne, a se ti fuking delaš norce al kaj??? družina trpi, umrla je mamica 7ih otrok, ti se pa delaš norce iz tega?? mal popreglej novice, pa se bo čist dobr vidl, kuk "ukradenih" drv je blo ...prikaži več krivih za eksplozijo. aja, pa še: ne sodi drugih po sebi!

  • Žurnalček 14:19 30.november 2014.

    Ha, ha ha , havajsko porjaveli dolenčki , so jo fasal iz ukradenih drv. Kradejo ti drva , ti pa v poleno luknjo in notri odvistno kolk si jezen , od naboja, petarde, PA metka , luknjo zapreš z lesenim ...prikaži več čepom in hitro se pokaže, kdo ti je kradel drva.! Uspešno nadaljevanje kraj , želim vsem ofarbanim na vzhodu Države !