Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Umrla med nepotrebno operacijo

Petletnica je umrla med nepotrebno operacijo. Žurnal24 main
Petletna Paige Young ni imela vnetja slepega črevesa, čeprav so jo operirali zaradi tega. Umrla je na operacijski mizi zaradi dveh srčnih infarktov.

Starši so Paige pripeljali v bolnišnico štiri dni pred božičem zaradi slabosti in driske. Zdravniki so jo odpustili domov, ker pa se ji je stanje naglo poslabšalo, so jo že 26. decembra operirali zaradi vnetja slepega črevesa. Deklica je umrla med operacijo zaradi dveh infarktov.

Grozljivi izsledki obdukcije
Že tako pretresene starše so še dodatno šokirale ugotovitve obdukcije. Izkazalo se je, da deklica sploh ni potrebovala operacije. V poročilu je zapisano, da je Paige imela virus, umrla je zaradi infarkta, želodčne gripe in operacije slepega črevesa. V bolnišnici so že sprožili preiskavo, s katero poskušajo ugotoviti, ali so zdravniki pri deklici spregledali kakšno bolezen in ali so morda med samo operacijo storili kaj takega, s čimer bi lahko izzvali infarkt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.