Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Umrla v vročem dvigalu

(Foto: Iztok Golob) Žurnal24 main
Starejši par je zaradi izmučenosti umrl v pregretem dvigalu.

Obdukcija para iz ameriške zvezne države Georgie, on je bil star 90, ona 89 let, je pokazala, da sta 60 let skupnega življenja končala skupaj v pokvarjenem dvigalu, piše msnbc. Po ocenah policije sta bila mrtva vsaj štiri dni, preden je obveščevalni center poklical raznašalec časopisov, ki je opazil nakopičene papirje pred njuno garažo.

Policija je moral vdreti v hišo, saj so bila vrata zaklenjena. V notranjosti so našli le njuno mačko, potem pa so opazili nekaj podobnega vratom omare, ob strani opremljene z gumbi, na katerih so bile narisane puščice za gor in dol. Ko so odprli jašek, so ugotovili, da se je dvigalo zataknilo med drugim in tretjim nadstropjem.

Trupli so našli na tleh, zviti v klobčič in obrnjeni drugo proti drugemu, mrliški oglednik pa je po končani obdukciji ugotovil, da ju je ugonobila vročinska izčrpanost. Temperature v dvigalu so namreč dosegle 35 stopinj Celzija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.