Slovenija > Črna kronika
115 ogledov

Umrla Valentina Rotar

Švica You tube
V soboto, 17. 9. 2011, se je pri skoku v dolini Lauterbrunnen v Švici smrtno ponesrečila Valentina Rotar, slovenska base skakalka. Novico o tragični smrti je na svoji spletni strani objavil tudi Klub BASE Slovenija.
Komentarjev 14
  • Primož Resman 00:15 23.september 2011.

    Prav, tudi ti se nam ne boš, če boš umrl za infarktom, če te bo povozil avto, itd. Verjetno sam tako hočeš (predvidevam, da še nisi preizkusil kakšnega nevarnejšega, t.i. 'ekstremnega' športa).

  • Primož Resman 00:14 23.september 2011.

    A res ne razlikuješ med 'takih ljudi kot' in določeno osebo?Sicer pa vi vsi zaplankanci očitno ne veste kaj pomeni uživati v odlični aktivnosti v naravi, ki pa je povezana z možnostjo poškodbe (ne, ne skačem s padalom, ...prikaži več no way in hell, ampak razumem takšne ljudi). Vsi vidite samo možnost poškodbe in imate 'sami so hoteli umreti, ko so to počeli' razmišljanja, nihče pa ne pomisli, kako uživaš v športu oz. početju, ko vse funkcionira brez težav. In prav brez težav je večino udejstvovanj, žal pa je dovolj že en majhen kiks, in vse skupaj se zalomi.

  • Avatar Zala
    Zala 22:12 21.september 2011.

    Zato, ker je preveč takih "pametnjakovičev" kakor si ti, smo tam kjer smo. Valentine niti poznal nisi, niti športa s katerim se je ukvarjala.Ampak ti bi nekaj "pametnega" povedal. In, ker tega ne zmoreš, žališ. Pravzaprav si en revček, vreden usmiljenja.