Slovenija > Črna kronika
27371 ogledov

Avto v tovornjak, 33-letnica mrtva, otroka (13 in 2) poškodovana

Prometna nesreča kombija Gasilska brigada Maribor Fotografija je simbollna.
Osebno vozilo trčilo v tovornjak, ena oseba mrtva.

"Ob 1.08 je na avtocesti med Postojno in Razdrtim, na počivališču Studenec, občina Postojna, osebno vozilo trčilo v zadnji del priklopnika tovornega vozila. V nesreči je ena oseba izgubila življenje, tri osebe pa so bile telesno poškodovane,"  poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

"Ob 1.11 smo bili obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila, 37-letni državljan Avstrije, (na poti iz Ljubljane proti Kopru) na počivališču Studenec zapeljal v desno na zelenico, ki ločuje AC in počivališče. Po prvih podatkih je tam najprej trčil v obvestilno tablo za počivališče, zatem pa z desnim bokom v parkirano tovorno vozilo s priklopnikom. Na kraju je umrla sopotnica, 33-letna državljanka Nemčije. V vozilu sta bila še dva otroka (13-letni državljan Avstrije in dve leti star državljan Nemčije), ki sta bila poškodovana. Voznika in otroka so odpeljali v ljubljanski Klinični center," so sporočili policisti. 

Gasilci PGD Postojna so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, pomagali reševalcem NMP pri oskrbi in razsvetljevali mesto nesreče. Reševalci NMP Postojna in Sežana so ponesrečence oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.