Slovenija > Črna kronika
10 ogledov

Usodno trčenje v betonski zid

policija Anže Petkovšek
V nedeljo zvečer je v kraju Podturn pri Dolenjskih Toplicah v prometni nesreči umrl 25-letni potnik v vozilu, katerega voznik se je zaletel v betonski oporni zid.

Nesreča se je zgodila ob 22.36 v kraju Podturn pri Dolenjskih Toplicah, ko je 35-letni državljan Bosne in Hercegovine vozil ford fiesto po regionalni cesti iz Črnomlja proti Soteski.

V Podturnu pri Dolenjskih Toplicah je v levem ovinku zaradi vožnje preblizu desnemu robu zapeljal preko bankine na zelenico, kjer je trčil v betonski oporni zid, so sporočili s PU Novo mesto.

V nesreči sta se lažje poškodovala 35-letni voznik in 34-letni potnik, ki je sedel na sprednjem sedežu. 63-letni in 25-letni potnik, ki sta v času nesreče sedela na zadnjih sedežih, sta se v nesreči poškodovala huje.

Reševalci so vse udeležence odpeljali v bolnišnico, kjer je 25-letni državljan Bosne in Hercegovine umrl za posledicami nesreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.