Slovenija > Črna kronika
140 ogledov

51-letnik mrtev, štirje konji poginili

Nesreča pri Smedniku
1/7
Avtovleka Novak
Konji zašli na cesto, štirje poginili. Voznik, ki je vanje trčil, se je tako hudo poškodval, da je na kraju nesreče umrl.

Okoli 4.ure zjutraj se je na cesti Dobruška vas - Smednik za izvozom Smednik v občini Krško zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 51-letni voznik osebnega avtomobila. Ker so na cesto zašli konji sta se pravzaprav zgodili dve prometni nesreči, vendar jo je k sreči drugi voznik odnesel brez poškodb.

V prvi nesreči je 51-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil proti Obrežju, trčil v dva konja in se z avtomobilom zaletel v varovalno ograjo. V nesreči se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. 29-letni potnik v njegovem vozilu je bil lažje poškodovan.

V drugi prometni nesreči je voznik osebnega avtomobila trčil v konja, vendar se v nesreči ni poškodoval, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Štirje konji poginili

Nesreča se je zgodila, ker so na cesto zašli konji. Štirje so zaradi hudih ran poginili še nekaj pa jih je zbežalo. Veterinarja in higienik so poskrbeli za poškodovane živali. Medtem ko so delavci Darsa in občani iskali pobegle konje in jih do šeste ure zjutraj našli še vsaj pet.

O prometni nesreči sta bili obveščeni tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. Ogled kraja prometne nesreče še ni zaključen, promet na tem delu poteka po prehitevalnem pasu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.