Slovenija > Črna kronika
50 ogledov

Ustavil ju je DHL

nesreca Crnuce
1/7
Žurnal24 main
Aretacija. Policisti sredi dvopasovnice ujeli le sopotnika.

“Vse skupaj je spominjalo na prometno nesrečo, dokler niso policisti iz vozila potegnili moškega in mu na glavo poveznili belo kapuco,” je včerajšnje dogajanje opisala bralka, ki je malo pred 17. uro obstala v koloni pred križiščem Brnčičeve ulice in Titove ceste. Vse skupaj je spominjalo na filmsko akcijo izpred dveh let v Črnučah, ko so policisti specialne enote aretirali več osumljenih preprodaje drog.

Kot so pojasnili na ljubljanski policijski upravi, pa se je tokrat sredi križišča končal beg pred policisti. “Pri opravljanju nalog javne varnosti na območju Črnuč so policisti v osebnem vozilu opazili osebi, ki sta osumljeni več kaznivih dejanj. Ko sta osumljena opazila policiste, sta se odpeljala proti krožišču Tomačevo,” je povedal Sebastjan Juhant, tiskovni predstavnik.

Ubežnika v črnem golfu sta v križišču Brnčičeve in Titove trčila v ustavljeno vozilo renault megane podjetja DHL. Golfu je pri tem počila zadnja os, a voznik ni odnehal in je peš pobegnil proti krožišču Tomačevo. Policisti so sopotnika aretirali.

Pri iskanju ubežnika so sodelovali tudi policisti specialne enote.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.