Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Ustavil ob avtocesti, ostal brez denarja

Pnevmatika Shutterstock
Neznani storilec je izkoristil nepazljivost lastnika vozila, ki je menjal pnevmatiko, in ga oškodoval za okoli 200 evrov.

Okoli 20. ure je na avtocesti pri Radovljici lastnik vozila menjal predrto pnevmatiko. Med menjavo pnevmatike mu je neznanec iz vozila odtujil torbico z manjšim zneskom gotovine in dokumenti. Lastnika je oškodoval za okoli 200 evrov.

Policija svetuje, naj imajo lastniki svoja vozila in predmete v njem vedno pod nadzorom. "Še bolje je, če vrednih predmetov v vozilu sploh ni. Vozilo naj bo vedno tudi zaklenjeno, ko v njem ni nikogar, okna pa zaprta," opozarjajo gorenjski policisti. Pozorni naj bodo tudi v pogovorih z neznanci in naj vzdržujejo nadzor nad okolico, v kateri se gibljejo.

Voznikom svetujejo, naj parkirajo na osvetljenim mestih, če se ustavijo na bencinskih servisih ali počivališčih. V kolikor se morajo ustaviti na odstavnem pasu avtoceste, naj pokličejo vzdrževalca ceste ali pa policijo na številko 113.

 

Komentarjev 1
  • maneken 11:51 13.november 2013.

    "V kolikor se morajo ustaviti na odstavnem pasu avtoceste, naj pokličejo vzdrževalca ceste ali pa policijo na številko 113."-in koliko stane, če pokličeš vzdrževalce na intervencijo ?