Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Ustreljena med javljanjem v živo

Novinarka Leanne Suter Prt SCR youtube.com
Poročevalka Leanne Suter je bila med javljanjem v živo ustreljena. Delo je opravila do konca, čeprav je bilo opaziti, da je nekaj narobe.

Leanne Suter se je v živo javljala za losangeleško televizijsko postajo KABC. Poročala je o posledicah poplav.

Kamera trenutka, ko je bila ustreljena v roko, ni posnela, saj se je zgodil ravno med tem, ko so predvajali izjave prebivalcev. Da je bila poškodovana, se je dalo sklepati le po njenem vzkliku: "Poglejte, kri!"

Ko se je znova pojavila na zaslonu, se je zbrala in zaključila poročanje. Da je nekaj narobe, pa na posnetku dajejo slutiti njena leva roka, ki je obvisela ob telesu, in pogostejše prekinitve poročanja z "mmm".

Komentarjev 3
  • recesija 00:01 02.avgust 2011.

    Ne samo pri Žurnalu24. Skoraj vsi FDV novinarji v Sloveniji so polpismeni.Najhuje je pri 24kur.com. Bog ne daj, da bi po kosilu zajadral na 24kur.com. Boš prec izbruhal hrano.

  • freansa 21:09 01.avgust 2011.

    Spet blesti Žurnal z nekimi na pol narejenimi članki. Resnica je ta, da so jo neki najstniki ustrelili z zračnimi puškami. Odpeljali so jo v bolnišnico, a ni bila resneje poškodovana. Tukaj imate popoln članek: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2020718/Leanne-Suter-hospitalised-shes-shot-teens-BB-gun-live-broadcast.html

  • recesija 11:58 01.avgust 2011.

    Če bi jo res ustrelili v roko bi se obnašala drugače. Kdor je že bil ranjen ve, kako hude so bolečine.