Slovenija > Črna kronika
5 ogledov

Utonil po uri v jašku

Kraj dečkove utopitve naj bi si poleg policistov ogledala dežurni preiskovalni s Žurnal24 main
Smrt. Pogrešanega štiriletnika so prepozno našli v nezavarovani kapnici.

''Zgodaj popoldne je za hišo na najvišjem hribu v vasi v jašku, v katerega se steka deževnica, utonil komaj štirileten deček,'' so nekaj pred 17. uro prebivalci vasi Brezje v okolici Podlipoglava nad Ljubljano pojasnili vožnjo mrliškega vozila, ki je odpeljal dečkovo truplo.

Preiskava pozno v noč
''Okoli poldneva so bili policisti obveščeni o pogrešanem otroku, zato so ga takoj začeli iskati. Okoli 14.30 je bil otrok najden v delno zavarovani jami oziroma vodnjaku za meteorne vode v bližini stanovanjske hiše. Otroku je bila takoj nudena prva pomoč, vendar je kljub temu na kraju dogodka umrl,'' tragedijo uradno pojasnjujejo na ljubljanski policijski upravi.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Sosede, ki ne želijo biti imenovani, je dečkova smrt zelo prizadela. ''Ta vodnjak ni bil zazidan. Namesto pokrova pa so bile po vrhu položene lesene deske, saj je bila v jami okoli dva metra visoka voda,'' pravi eden od najbližjih sosedov.

''Preiskava dogodka še traja, zato je kraj zavarovan,'' je kriminalist prestregel vsakogar (razen ožjih sorodnikov), ki se je nekaj ur po tragediji poskušal približati prizorišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.