Slovenija > Črna kronika
42 ogledov

V 24 urah trije mrtvi

nesreča trojane Center požarne varnosti Domžale
Pretekli teden so se na slovenskih cestah zgodile tri smrtne prometne nesreče. Samo v zadnjih 24 urah so umrli trije ljudje.

44-letnik je umrl včeraj ponoči okoli 2. ure zjutraj v bližini naselja Vetrnik. Bil je sopotnik v osebnem vozilu, 25-letnik, ki je avtomobil vozil, je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal s ceste. Vozilo je zdrselo po strmem pobočju in se zagozdilo med drevesi.

Čeprav se je nesreča zgodila okoli 2. ure, so bili policisti o njej obveščeni šele okoli 8. ure zjutraj. 44-letnik je na kraju nesreče umrl, hudo poškodovanega 25-letnika pa so s helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center.

Trčil v zid predora

Druga nesreča se je zgodila v predoru Trojane včeraj okoli 10.30. Sprva so poročali o samo eni smrtni žrtvi, vendar se je kasneje izkazalo, da sta umrla tako voznik kot potnik na zadnjih sedežih. Voznik je zapeljal v odstavno nišo predora, kjer je nato trčil v zid. Vozilo je ob tem zagorelo.

Identitete voznika in potnika policisti še niso ugotovili, tudi danes nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin nesreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.