Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

V avtomobilu našli truplo

1/5
Žurnal24 main
Policija v avtomobilu našla truplo mladeniča. Šlo naj bi za zastrupitev.

Policisti se avtomobilu, ki so ga našli v bližini nogometnega igrišča v Karlovcu, še niso približali, saj naj bi se iz vozila širil izjemno neprijeten vonj strupenega plina. Na kraju dogodka so poleg policistov reševalci in gasilci, kmalu pa naj bi iz Zagreba prispeli tudi pirotehniki in toksikolog.

Hrvaški mediji poročajo, da je v avtomobilu truplo mladeniča, na oknih pa visijo napisi "nevarno", "hidrogen sulfid" in še nekaj drugih opozoril. Policisti na podlagi tega domnevajo, da gre za samomor.

Predstavnica karlovške policije je za hrvaški spletni portal 24sata.hr dejala, da "določene okoliščine policistom onemogočajo, da bi se približali avtomobilu", ni pa pojasnila, zakaj policija, čeprav je že dopoldne prejela klic o dogodku, še vedno trdi, da ne morejo potrditi, ali je kdo v avtomobilu.

Družina prijavila izginotje

Karlovška policija je v sredo dopoldne prejela prijavo o izginotju nekega mladeniča, ki ga družina dva dni ni mogla priklicati na mobilni telefon. Hrvaški portal poroča, da se je na kraju dogodka pojavil mladeničev oče, še vedno pa ni znano, ali gre za isto osebo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.