Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

V BiH huda nesreča avtobusa z otroki

Avtobus se pri kraju Žljebovi zapeljal s ceste in se prevrnil. Žurnal24 main
Pri kraju Žljebovi v Republiki srbski se je zgodila huda prometna nesreča, ko je avtobus s 46 otroki zapeljal s ceste in se prevrnil.

V nesreči je življenje izgubil en otrok, šlo naj bi za najstnico iz Črne gore, okoli 30 pa je bilo lažje ali huje ranjenih in so jih prepeljali v bolnišnico v Vzhodnem Sarajevu. Dve deklici sta ostali na oddelku za intenzivno nego, vendar nista v življenjski nevarnosti, so sporočili predstavniki policije. 

Kot poroča srbska tiskovna agencija Tanjug, je avtobus pri kraju Žljebovi kakih 40 kilometrov vzhodno od Sarajeva zapeljal s ceste in se prevrnil. Na avtobusu je bilo v času nesreče 52 potnikov.

Tiskovna agencija BiH Fena poroča, da je bilo od tega 46 otrok iz Črne gore, večinoma deklet od 13. do 16. leta starosti, poleg njih pa še voznik, trije starši in dva vodiča. Članice plesnih skupin iz več črnogorskih krajev so se vračale domov s plesnega tekmovanja v kraju Bijeljina.


 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.