Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

V BIH v nesreči umrla cela družina

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
Huda nesreča v BIH. 29-letnik izgubil nadzor nad vozilom in trčil v avtobus. Umrlo 6 ljudi v avtu oziroma celotna družina.

V Bosni in Hercegovini se je zgodila huda prometna nesreča v kateri je umrlo 6 oseb oziroma celotna družina, še dve osebi sta poškodovani. V avtu je bilo namreč osem ljudi.

V nesreči so umrli 29-letni voznik, njegova starša, žena in dva otroka, eden je bil star sedem let, drugi pa nekaj mesecev. Še huje sta se poškodovala 30-letnica in njen 6-letni otrok,piše 24sata.

Po zadnjih podatkih naj bi se nesreča zgodila, ko je 29-letnik v blagem ovinku izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na nasprotni vozni pas, ter trčil z avtobusom, ki je prevažal člane Atletskega kluba iz Zvoniak. Policisti so vozniku avtobusa takoj odredili alkotest, ki pa je pokazal, da v času nesreče ni bil pijan.

Prizor nesreče je bil grozen. 29-letni voznik je bil ukleščen v avto, 30-letnica pa je hudo poškodovana ves čas klicala svojega otroka, še piše 24sata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.