Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

V čelnem trčenju umrla ena oseba

V noči na nedeljo se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

Včeraj zvečer je 19- letna voznica audija A3 na delu ceste, kjer vozišče poteka iz desnega nepreglednega ovinka v ravnino, domnevno zapeljala na nasprotni pas in trčila v hondo 37-letnega voznika. V trčenju je 18-letni sopotnik utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče.

19- letna voznica in 34 letna sopotnica v Hondi sta bili huje poškodovani, 37- letni voznik in 21-letna sopotnica, ki je sedela v vozilu povzročiteljice nesreče, pa lažje.

Obravnavali 30 prometnih nesreč

Sicer pa so policisti v noči na nedeljo obravnavali 30 prometnih nesreč. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 102 kršitev javnega reda in miru ter 52 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 74-krat posredovali na javnih krajih in 28-krat v zasebnih prostorih, pridržali so tri kršitelje, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali dva voznika. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 23 tatvin, devet vlomov, 14 poškodovanj tuje stvari, dve nasilji v družini, dve ponarejanji listini, poskus preprečitve uradnega dejanja in povzročitev lahke telesne poškodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.