Slovenija > Črna kronika
1321 ogledov

V desnem ovinku zapeljal na drugo stran ceste in čelno trčil v drugo vozilo

Policijsko vozilo Saša Despot
Na cesti Boštanj – Tržišče dve prometni nesreči.

Nekaj pred poldnevom je prišlo do trčenja dveh osebnih vozil v bližini naselja Gabrje, so sporočili iz PU Novo mesto. Po njihovih prvih ugotovitvah je 67-letni voznik iz okolice Sevnice peljal iz Boštanja proti Tržišču, v desnem ovinku pa iz neznanega razloga zapeljal na drugo stran ceste in čelno trčil v nasproti vozečo voznico, ki je pravilno pripeljala po svoji strani proti Boštanju.

67-letnik je umrl na kraju, voznica pa kljub hudim telesnim poškodbam ni v življenjski nevarnosti.

Zaradi prometne nesreče je bila cesta Boštanj – Tržišče zaprta približno tri ure. Nekaj po sedemnajsti uri pa so novomeške policiste obvestili še o nesreči v bližini naselja Zapuže, kjer je po prvih ugotovitvah iz ceste zletelo osebno vozilo, ki ga je vozil 65-letni voznik iz Tržišča proti Boštanju. Pristalo je na strehi. Poleg voznika sta bili v vozilu še dve potnici, eno so iz vozila rešili policisti in reševalci, obe poškodovani potnici so oskrbeli v zdravstvenem domu Sevnica. 65-letnik poškodb ni utrpel. 

Ogled kraja še poteka, cesta Boštanj - Tržišče je trenutno zaprta, še sporočajo policisti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.