Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

V Elanu so se poškodovali štirje delavci

elan smuči Žurnal24 main
Ob deveti uri zjutraj je v podjetju Begunje prišlo do delovne nesreče. Poškodovali so se štirje delavci.

Ob 9.02 se je v podjetju Elan Begunje zgodila delovna nesreča, v kateri so se poškodovale štiri osebe. Reševalci nujne medicinske pomoči Radovljica in Jesenice so poškodovane oskrbeli, jeseniški reševalci pa so jih prepeljali v Splošno bolnišnico Jesenice, je zapisano na strani Uprave RS za zasčito in reševanje.

V podjetju so nam potrdili, da je prišlo do delovne nesreče, v kateri so bili lažje poškodovani štirje delavci. "Skladno s protokolom, ki velja ob tovrstnih dogodkih, smo vsem delavcem na licu mesta takoj zagotovili ustrezno zdravstveno oskrbo, nato pa so bili z reševalnim vozilom prepeljani na pregled v bolnišnico. Trije delavci, ki so prejeli močan udarec, so že doma, eden, ki ima zlom roke, pa bo v naslednjih dneh operiran. Kakor to določa zakonodaja, smo o delovni nesreči takoj obvestili tudi policijo in pristojne inšpekcijske službe, ki so si kraj nesreče že ogledali. Nesreča sicer ni povzročila zastojev v proizvodnji," so nam sporočili iz Elana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.