Slovenija > Črna kronika
8016 ogledov

V gozdu našli neprepoznavno truplo

gozd profimedia
Policisti so v okviru iskalne akcije v četrtek popoldne med naseljema Klavže in Logaršče našli moško truplo.

V okviru iskalne akcije so v četrtek popoldne policisti na lokalni cesti med naseljema Klavže in Logaršče v občini Tolmin našli zaklenjen avtomobil pogrešane osebe. Približno 100 metrov stran so v gozdu našli neprepoznavno moško truplo. Glede na okoliščine policija ne izključuje možnosti, da gre v tem primeru za pogrešanega 36-letnika.

O najdbi trupla so policisti in kriminalisti, kot so danes sporočili s Policijska uprava Nova Gorica, obvestili tudi pristojne pravosodne organe v Novi Gorici. Preiskovalni sodnik je odredil tudi sodno obdukcijo z namenom ugotovitve natančnega vzroka smrti pokojnega. To bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, prav tako bodo v okviru sodne obdukcije ugotovili in dokončno potrdili identiteto moškega.

Pogrešanega so nazadnje videli v torek, ko se je okoli 15. ure s temno modrim osebnim avtomobilom znamke peugeot 307 od doma odpeljal proti vasi Bukovski Vrh, kasneje pa se je za njim izgubila vsaka sled. Za njim je stekla obsežna iskalna akcija na območju naselja Zakojca in širše okolice v Občini Cerkno pod vodstvom policijske postaje Idrija, policistom pa so se pri iskanju pridružili tudi gasilci.

Policija se ob tej priložnosti občanom zahvaljuje za koristne informacije med potekom četrtkove obsežne iskalne akcije na Cerkljanskem in Tolminskem.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.