Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

V hiši našli zažgano truplo

pozar, hisa, truplo
1/3
PGD Muta
34 gasilcev je včeraj gasilo požar na stanovanjski hiši na Gortini v občini Radlje ob Dravi, v kateri so našli tudi zoglenelo moško truplo. Šlo naj bi za 43-letnega lastnika hiše, ki naj bi storil samomor.

"Najbolj kruto je bilo, ko smo vstopili v hišo in v njej našli preminulega ...zažgal se je in očitno je šlo za samomor. Našli smo tudi sledi bencina, v hiši in zunaj nje je bilo vse zažgano z bencinom," je za zurnal24.si torkovo intervencijo opisal poveljnik PGD Muta Franjo Vidovič.

Identiteta trupla še ni potrjena
"Identiteta najdenega zoglenelega moškega še ni potrjena," pa je sporočila Milena Trbulin, tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje. Dodaja še, da prve ugotovitve kažejo, da bi lahko šlo za lastnika objekta, ki naj bi objekt zažgal in si tako vzel življenje.

Ob 12.25 so gasilcem PGD Muta z regijskega centra za obveščanje sporočili, da na Gortini gori. Na intervencijo so z avtocisternami odšli štiri minute kasneje, pri gašenju pa je skupaj sodelovalo 34 gasilcev iz treh gasilskih društev; PGD Muta, PGD Vuzenica in PGD Radlje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.