Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

V hudi nesreči le zlomljena ključnica

Fotografija je simbolična. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Na Hrvaškem se je zgodila nesreča, v kateri je voznik preživel grozljivo trčenje z vlakom. Avtomobil je popolnoma uničen, moški pa jo je odnesel le z zlomljeno ključnico.

54-letni Branko Kresonja iz Koprivnice je v nedeljo okoli 17.15 preživel trčenje z vlakom, poroča hrvaški Jutarnji list. Nesreča se je zgodila, ko moški ni upošteval signalizacije in zapeljal čez železniško progo, pri čemer je vlak trčil v avtomobil. Vozilo je v silovitem trčenju odbilo deset metrov od železniškega prehoda.  

Na kraj nesreče so nemudoma prispeli koprivniški gasilci in reševalci, ki so voznika izvlekli iz vozila in ga prepeljali v tamkajšnjo bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima moški zlomljeno ključnico. Zaradi šoka policisti pri 54-letniku niso opravili alkotesta, so mu pa pozneje v bolnišnici odvzeli kri, ki bo pokazala, ali je bil voznik v času nesreče vinjen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.