Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

V hudi prometni nesreči ena oseba umrla

Izven naselja Neverke pri Pivki se je ponoči zgodila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila ena oseba.

Prometna nesreča se je zgodila ob 23.05, ko je 28-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti vožnje izgubil oblast nad vozilom, zapeljal izven vozišča in trčil v betonski jašek, nakar se je začelo vozilo prevračati. V vozilu je poleg voznika ostal ukleščen sopotnik, ki je v nesreči utrpel tako hude poškodbe, da je kasneje v ljubljanskem kliničnem centru umrl.

Ponoči se je sicer zgodilo 20 prometnih nesreč, v katerih je bilo ranjenih še sedem ljudi, od tega dva huje.

Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 69 kršitev javnega reda in miru ter 38 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 48-krat posredovali na javnih krajih in 21-krat v zasebnih prostorih, pridržali so štiri kršitelje, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali štiri voznike.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 18 tatvin, 11 vlomov, štiri kazniva dejanja poškodovanja tuje stvari ter po eno kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, nasilja v družini, poneverbe ter kaznivo dejanje v zvezi z mamili in grožnja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.