Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

V Idriiji usoden padec v prepad, v Radovljici in na Rakitni delovni nesreči

gorski reševalci, reševanje, plezalec, helikopter, gorsko reševanje Žurnal24 main
Pri zaselku Šturmovec v občini Idrija občan padel v prepad, pri Radovljici in na Rakitni delovni nesreči v gozdu.

V gozdu v bližini naselja Mlaka pri Begunjah se je okoli poldneva zgodila delovna nesreča. Med podiranjem dreves je umrl 49-letni moški, so sporočili gorenjski policisti, ki dodajajo, da so izključili tujo krivdo. 

Gorski reševalci GRS Radovljica so truplo prenesli do ceste, kjer so ga predali pogrebni službi. Na kraju so bili tudi reševalci NMP Radovljica in Bled ter policisti.

Okoli 11. ure se je smrtno ponesrečil občan, ki je delal v gozdu pri Rakitni. Na kraj so odšli reševalci ZD Vrhnika, gasilci PGD Rakitna in reševalci GRS Ljubljana, vendar moški, ki ga je zadelo drevo, ni več kazal znakov življenja, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Stopil iz avtomobila in pradel v prepad

Pri  zaselku Šturmovec v Občini Idrija zjutraj občan padel v prepad. Gasilci iz Spodnje Idrije so ga našli mrtvega, zaradi težko dostopnega terena pa so jim pri dvigu trupla iz prepada na pomoč priskočili tudi gorski reševalci iz Tolmina.

dežurni@žurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.