Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

V kleti ji je razpadal sin

Vprašanj je vedno veliko, odgovorov pa ni. iStock
Prejšnji teden so policisti v kleti našli razpadajoče truplo štiriletnika Hamzaha Khana. Oče šokrian, mati zaslišana. Kriva socialna služba.

Policijo so zaradi sumljivih okoliščin na pomoč poklicali sosedje. V kleti ene izmed hiš so namreč skozi okno videli nepremično telo. Policija se je na klic odzvala takoj. V kleti so našli razpadajoče truplo štiriletnika. Po mnenju strokovnjakov je truplo v kleti že dve leti, piše Daily Mail.

Nad sinovo smrtjo je bil pretresen tudi oče. Starša sta živela ločeno, saj se oče zaradi nasilja v družini ni smel približevati družini. Kljub temu je stike ohranil z najstarejšimi tremi otroki.

Kot še poroča Daily Mail, so socialne službe ves čas spremljale dogajanje za štirimi stenami, vendar niso ugotovile nobenih nepravilnosti. Prav tako niso opazile, da enega izmed otrok ni več.

Da naj bi žena otroke zanemarjala, je večkrat opozoril tudi oče, ki meni, da socialna služba ni delovala v skladu s svojimi pristojnostmi.

Vzrok smrti bo znan po opravljeni obdukciji, ki pa bo, glede na to, da je truplo v razpadajočem stanju, po vsej verjetnosti trajala dalj časa.

Policija je že zaslišala mater pokojnega Hamzaha, vendar jo je zaradi pomanjkanja dokazov tudi izpustila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.