Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

V kopalni kadi jo je ubil iPhone

Jevgenija Sviridenko Facebook
Primer dveh mladih Rusinj dokazuje, kako lahkomiselni smo lahko ljudje.

Na ruskih družbenih omrežjih se danes širi nesrečen primer 24-letne Jevgenije Sviridenko, ki je umrla za posledicami elektrošoka. Doživela ga je v kopalni kadi, medtem ko je na svojem iPhonu pregledovala VKontakte, nekakšno rusko različico Facebooka. Očitno ji je med kopanjem telefon, priključen na polnjenje, zdrsnil v kad, kar je povzročilo mladenkino smrt.

"Opazila sem, da je iz kopalnice dlje časa ni. Ker je nisem mogla priklicati, sem vstopila v kopalnico. Bila je povsem prebledela," je o dogodku po pisanju portala Mirror povedala njena sostanovalka. "Na dnu kopalne kadi je bil njen mobilni telefon, še vedno priključen na elektriko."

Do smrti te 24-letnice je prišlo le nekaj dni potem, ko je v podobnih okoliščinah umrlo le 16-letno dekle ravno tako iz Rusije. Tudi ona je imela mobilni telefon priključen na polnjenje, v roke ga je vzela med tuširanjem.

Komentarjev 9
  • asmas 20:31 14.februar 2015.

    zdrejpolnilci niso več to kar so nekoč bili-Današnji polnilci imajo v škatlici dva kondezatorja in dva tranzistorja...Pri stiku z vodo ta elktronika ne prenese napetosti in v trenutku stika požene naprej vseh 220 voltov

  • iravadi 07:41 14.februar 2015.

    Važno je, da ga je vzela v roke med tuširanjem...

  • kapibara 06:09 14.februar 2015.

    Jas sem pa svoji to lepo razližil in je začuda sprejela- razumela!!-( brez grožen) fena se pa pred TV.. :-o .