Slovenija > Črna kronika
70 ogledov

V Krškem vsepovprek pretepi

Slika je simbolična (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Za policisti s PU Krško je pester konec tedna. Zaradi nasilja so morali posredovati kar štirikrat.

V petek zvečer so morali policisti intervenirati v gostinskem lokalu v središču Brežic, kjer naj bi se steplo več ljudi. Ob prihodu so policisti naleteli na 44-letnika z lažjimi poškodbami glave, štirje osumljenci pa naj bi se odpeljali neznano kam. Izsledili so jih kasneje v dveh avtomobilih. Poškodovani je iskal zdravniško pomoč na brežiški urgenci, zaradi suma kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe pa policisti o primeru še zbirajo obvestila.

Domnevno opiti najstnik nad vrstnika
V soboto zvečer je prišlo do pretepa v stanovanjski hiši v Brežicah. Policisti so ob prihodu na kraj dogodka ugotovili, da naj bi 18-letnik (domnevno opit) udaril 20-letnika iz okolice Krškega. Ker je s kršitvijo nadaljeval in ni upošteval ukazov policistov, so ga ti obvladali s fizično silo in ga vklenili. Odredili so mu pridržanje, zanj pa bodo napisali tudi plačilni nalog.

V nedeljo zjutraj so policisti posredovali še pred nočnim lokalom v Šentlenartu, kjer naj bi prišlo do pretepa med štirimi ali petimi ljudmi. Kršitelji so se odpeljali proti Sevnici, policisti pa še preverjajo vse okoliščine kršitve, da bi jih izsledili.

Krmelj: pretep v diskoteki
Nekaj podobnega se je zgodilo tudi v diskoteki pri Krmelju, kjer je lastnik diskoteke sam poklical na pomoč. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do kršitve javnega reda, ki so jo umirili, vendar naj bi eden (26-letnik z lažjimi poškodbami glave) od udeležencev pogrešal nekaj denarja, kar pa na kraju ni bilo mogoče potrditi. Policisti pa zaradi kršitve javnega reda in tatvine denarja še zbirajo obvestila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.