Slovenija > Črna kronika
115 ogledov

V krvi Mitrovića našli arzen

(Foto: Benjamin Kovač) Žurnal24 main
V krvi lastnika Pink TV Željka Mitrovića našli benzen in arzen. Zastrupljali naj bi ga šest mesecev.

"Toksikološke raziskave, narejene v Nemčiji, so dokazale prisotnost strupenih substanc, kot so arzen, benzen, izotopi strupa in nekatere radioaktivne substance, katerih vnos v organizem je po analizah nepretrgano trajal najmanj 6 mesecev," so sporočili s televizije. Rezultati analiz so po njihovih navedbah izključili možnost genetskega vzroka aplastične anemije.

Direktor Pink Media je bil ob prihodu v bolnišnico menda v zelo slabem zdravstvenem stanju. "Bil je slaboten, bled in izredno slabokrven, imel je zelo nizko vrednost tako belih kot rdečih krvnih telesc," je po navedbah Pinka dejal zdravnik Nikola Milinić.

Diagnozo aplastične anemije so postavili tri dni po njegovem sprejemu v bolnišnico. "Zdravniki so odločno zanikali vse govorice o izbruhu bolezni zaradi uporabe opiatov," poudarjajo v družbi in pri tem navajajo Milinićevo izjavo, v kateri pravi, da Mitrović nima ne levkemije ne raka ne hepatitisa in tudi ni HIV pozitiven. 

Preiskava glede domnevne zastrupitve po navedbah Pinka že poteka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.