Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

V Ljubljani vzgojitelju odvzeli prostost

Vrtec Živa Zakšek
Zaradi utemeljenega suma pedofilije so policisti vzgojitelju odvzeli prostost.

V enem od ljubljanskih vrtcev se je pojavil sum, da naj bi vzgojitelj zlorabljal svoje štiriletne varovance, poroča Svet na Kanalu A. Ravnateljica je prvo opozorilo ene od vzgojiteljic prejela že pretekli teden, ko pa sta jo na vzgojitelja opozorila še dva vira, ga je suspendirala in poklicala policijo. Vzgojitelj je bil z otroki v stiku od začetka meseca.

Policija je potrdila, da vodijo predkazenski postopek v zvezi s sumi kaznivih dejanj, ki so povezani s spolno nedotakljivostjo v eni izmed vzgojno-izobraževalnih ustanov in da je bila eni osebi odvzeta prostost.


Komentarjev 6
  • blondi 20:29 28.september 2013.

    Zanimivo da če vzgojitel poboža otroka še posebej punčko je to lahko zelo sporno,če pa vzgojitelica naredi to in poboža al pestva fantka je to čisto normalno!...osebno ne zagovarjam pedofilom toda mislim da je za take obdožbe potrebno veliko raziskav...vrtec ...prikaži več je res hitro reageral toda osebno me zanima ali je ravnatelica z osumljenim prej imela kak sestanek predan ga je prijavila?

  • roni 21:09 27.september 2013.

    me zanima kaj bo naredil vrtec z njim in zaposleno, ki je vse to sprožila, ko (če) se ugotovi da gre za lažno prijavo...

  • bingbong 20:52 27.september 2013.

    Jaz bi takim odrezal prste in potem, bi jih dal v kuhinjo filat paprike z edinim štrcljem, ki bi jim še ostal.